Na een eerste vlot inschuurseizoen waarin aardappelmachinebouwer AVR de Falcon stortbunker en Cobra hallenvuller lanceerde, gaan ze dieper in op een aantal opties op de inschuurmachines.
De Falcon stortbunker krijgt een optie om de spiraalrollen te reinigen. Deze functie, “Speedclean” genoemd, reinigt de PU-spiraalrollen door ze op booststand te laten draaien. De enorme draaisnelheid verwijdert eventueel aangekleefde aarde. Een afdekzeil vermijdt rondvliegende brokken. De functie kan met een druk op de knop geactiveerd worden of kan automatisch ingesteld worden op tijd of in combinatie met een automatische stopfunctie. Een andere optie is de afvoerbandvernauwing die de 80 cm brede afvoerbanden terug brengt tot maximaal 60 centimeter om morsen bij smalle transportbanden te voorkomen. De schuif is traploos instelbaar , als de schuif niet meer nodig is, kan ze snel en eenvoudig gedemonteerd worden.
Om het werken bij valavond en nacht te vergemakkelijken kan de stortbunker voorzien worden van inrijverlichting en verschuifbare sensoren voor kieperdetectie. Deze verlichting maakt de bunker niet alleen beter zichtbaar in een donkere schuur zodat inrijden tussen de schotten gemakkelijker wordt, maar ze valt ook uit wanneer de kipper ver genoeg is. Zo kan schade vermeden worden. Afhankelijk van de oversteeklengte van de kieper, kan de sensor met verlichting versteld worden via een glijrail.
De Cobra hallenvuller kan optioneel een nieuwe, extra aanvoerband krijgen tussen de duo-band en de hallenvuller. Deze verkleint de valhoogte (in alle posities van de band) van de productstroom, waardoor de aardappelen zacht landen. Het aangevoerde product is in stappen af te remmen van duo-band naar hallenvuller om zo een dikkere productlaag op te bouwen op de hallenvullerband. Door het afremmen is er geen beschadiging. Als het product op een volle band komt, begint het niet snel te rollen en ligt het direct stil, wat het nog productvriendelijker maakt. Daarnaast is het voordeel dat er door een volle band een betere en constante afgiftestroom is bij de uitstort van de hallenvuller. Toedieningsapparatuur kan effectiever ingezet worden door deze op te bouwen bij de overgang en is beter toegankelijk dan wanneer deze halverwege de stijgende transportband opgebouwd is.